‘Op campagne’ op zijn GroenWits

Vandaag hebben we ‘campagne gevoerd’. GroenWit heeft geen landelijke kopstukken die we voor ons karretje kunnen spannen. Gelukkig maar, want wat er lokaal toe doet, moet je ook lokaal aanpakken. Dus geen Tweedekamer-leden of ministers of wie-dan-ook, die zeggen met Vlieland het beste voor te hebben. Nee, wij hebben het beste met Vlieland voor! En om dat te laten zien, gingen we vandaag de straat op en kwamen we in actie.

We hebben Veerplein, Dorpsstraat en Waddendijk schoon gemaakt. Eventjes lagen er geen peuken, geen batterijen, geen kroonkurken of andere zaken op straat die daar niet thuishoren. Onderwijl spraken we met kiezers en ‘zwevers’ en daarvan kregen we leuke reacties. We hebben het nuttige met het aangename verenigd vandaag. En dat willen we de komende jaren graag blijven doen.

Dus als je de komende tijd een oproep langs ziet komen om mee te helpen met het opruimen van zwerfafval, aarzel dan niet en ga met ons mee!

Na afloop drinken we gezellig wat bij een horecagelegenheid en nemen we een foto/film van het resultaat. GroenWit zorgt voor knijpers, jij zelf voor een zakje.

Visits: 420